餐廳: CAMPSITE (朗豪坊)
資訊:

2023-10-23 451 瀏覽
係室內既豪華營地呀🏕店內環境用木材🪵 • 綠色植物佈置🌳就算打風落雨,都可以係到感受到大自然氣息😎話得係露營⛺️為主題既餐廳,我揀既野食,梗係要配合番主題啦(🔥營火美食🍴)~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 原隻上既野食,除左夠霸氣!有睇頭🤩仲特別岩打卡呀,相機𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲📸.𝟑款都有配埋唔同既配菜(粟米🌽 • 蘆筍 • 紫蕃薯🍠 • 薯仔🥔 • 蕃茄仔🍅…).▪火焰烤啤酒罐雞 ($228)上枱後店員會再點火🔥,雞皮燒過後,更加香脆✨影夠之後,會幫我地拎番俾大廚切件🔪雞肉夠厚又滑🐔,配既啤酒汁,有酒香 • 但唔會苦🍺.以下𝟐款底個火加左𝐑𝐔𝐌酒提升香氣🥃▪營火烤原隻魷魚 ($198)原隻燒香表面,先再幫我地剪開✂️燒完都唔會縮到好細,唔韌少少爽脆易咬,配既醬汁帶少少辣🦑.▪營火烤原隻龍蝦 ($398) 蝦身已拆好肉,啖啖爽彈既龍蝦肉,連個鉗都大大舊肉🦞.▪營火巧克力棉花糖夾餅 ($88)有個小火爐仔,係室內都可以搵到𝐁𝐁𝐐既感覺🫢燒香表面 • 少少溶既棉花糖🤍點埋朱古力醬🤎再夾係脆脆餅乾中間,比平時食既更邪惡😈.▪抹茶紅豆曲奇餅 ($38) 烘熱左,
係室內既豪華營地呀🏕
店內環境用木材🪵 • 綠色植物佈置🌳
就算打風落雨,都可以係到感受到大自然氣息😎

原隻上既野食,除左夠霸氣!有睇頭🤩
仲特別岩打卡呀,相機𝐑𝐞𝐚𝐝𝐲📸
▪火焰烤啤酒罐雞 ($228)
上枱後店員會再點火🔥,雞皮燒過後,更加香脆✨
影夠之後,會幫我地拎番俾大廚切件🔪
雞肉夠厚又滑🐔,配既啤酒汁,有酒香 • 但唔會苦🍺

以下𝟐款底個火加左𝐑𝐔𝐌酒提升香氣🥃
▪營火烤原隻魷魚 ($198)
原隻燒香表面,先再幫我地剪開✂️
燒完都唔會縮到好細,唔韌少少爽脆易咬,配既醬汁帶少少辣🦑
營火烤原隻魷魚
營火烤原隻魷魚

▪營火烤原隻龍蝦 ($398)
蝦身已拆好肉,啖啖爽彈既龍蝦肉,連個鉗都大大舊肉🦞
營火烤原隻龍蝦
營火烤原隻龍蝦

▪營火巧克力棉花糖夾餅 ($88)
有個小火爐仔,係室內都可以搵到𝐁𝐁𝐐既感覺🫢
營火巧克力棉花糖夾餅

▪抹茶紅豆曲奇餅 ($38) 烘熱左,表面有少少脆既軟曲奇,抹茶好香🍵
▪紫菜肉鬆牛角包 ($38) 滿滿肉鬆,份量勁足🐖

▪草莓茶拿鐵 ($61) 唔會好甜,奶味較重🥛
▪黑咖啡 ($42) 隻杯勁有𝐅𝐞𝐞𝐥,保溫效果又唔錯☕️

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺店員們服務態度都好好🫶🏻
🔺用𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞,自己落單📱