2018-07-28 259 瀏覽
之前成日諗宵夜食啲乜嘢,諗極都諗唔到,依家想食宵夜即刻諗起油渣麵啱啱食完,所以分享下自己「宵夜食堂」嘅感受我多數都係外賣,因為拎返屋企慢慢嘆覺得好開心呢度宵夜都好多人聚集,外面泊晒車我覺得幾方便,因為我都係自己揸車買完上車就走今日叫咗油渣麵加雞翼同埋芝士腸,我第一次食佢嘅雞翼嘅時候覺得好有中學小賣部嘅雞翼味道所以就愛上左😂😂😂 芝士腸就貪佢平,搭落去買!其實細細碗油渣麵已經好夠食,因為大碗對女仔來講真係太多!今次嘅料好足,往次都係唔夠肉今次肉同菇都比得好多,油渣麵最好食就係佢嘅肉配面咁樣交換食!好多人都話似烏冬,我就覺得唔係好似,風味不一樣!咁樣食宵夜真係好奢侈,實在太好食!份量都啱啱好,所以成為咗我嘅宵夜食堂其實最值得讚嘅係佢真係好快,入去叫完30秒就有得拎!仲要雞翼同腸仔都係熱辣辣好抵讚
啱啱食完,所以分享下自己「宵夜食堂」嘅感受

我多數都係外賣,因為拎返屋企慢慢嘆覺得好開心
呢度宵夜都好多人聚集,外面泊晒車
我覺得幾方便,因為我都係自己揸車買完上車就走

所以就愛上左😂😂😂 芝士腸就貪佢平,搭落去買!

好抵讚
2018-07-27
1 分鐘 (外賣自取)
$50 (宵夜)
  • 油渣麵
  • 雞翼