2020-11-17 1146 瀏覽
🔥宵夜-三多生炸脾🔥晚上6pm先開始營業🈺️😫朝早想食都冇得食呀🤪-《三多生炸脾$30》⭐️⭐️⭐️推介‼️三多生炸脾非常出名,除左大埔總店外,而家已經開左好多分店~但係聽講只有總店先食到最高水準既生炸脾!🤩所以我決定同朋友專誠嚟拜訪總店😎‼️👾生炸嘅特別之處就係可以鎖緊肉汁同埋水份,做到外脆內嫩嘅效果,每一啖都非常之Juicy!!!比起一般先蒸後炸已經水份流失嘅雞脾好食10,000倍啊🔥❤️👾‼️一齊聽下切開個陣脆卜卜嘅聲音(@jane.Jen.jap 有片),耳朵懷孕再加舌尖上的味蕾衝擊,我直頭係食到升咗仙☺️雞肉非常嫩滑,特別嘅醃製更帶有一點甜味!😍就算係脂肪都要間中嚟食下㗎~真係人間美味😄‼️‼️‼️而且份量都好多,叫埋其他小食一定食到飽!👅《小食炸物拼盤$30》另外點左一個小食炸物拼盤,有麥樂雞、炸魚蛋、炸燒賣、 炸春卷、炸丸子🧆配搭泰式甜酸醬亦惹味!——🔍記得佢係由夜晚6pm 營業呀🔍位置係大埔同太和之間,係條紅橋隔離,都易搵架~
🔥宵夜-三多生炸脾🔥

晚上6pm先開始營業🈺️😫
朝早想食都冇得食呀🤪
《三多生炸脾$30》⭐️⭐️⭐️推介‼️

👅《小食炸物拼盤$30》

——
🔍記得佢係由夜晚6pm 營業呀🔍
位置係大埔同太和之間,係條紅橋隔離,都易搵架~
  • 生炸雞脾