2023-06-22
家庭風台灣小店🇹🇼隱世台式餐館🍽️招牌台灣三杯雞#sdm鰂魚涌 #sdm台灣菜 #sdm小店💎 古早味家鄉拌麵配豬扒 $70可以一試✅(😋:7/10)👍🏻:古早味其實就即係肉燥撈麵🍜平時食肉燥飯多,今次食肉燥麵🥳感覺比較新鮮,入面會有埋大量芽菜(我個人就好鍾意食芽菜嘅🤭🤣)不過好似都係配飯夾啲🍚💯👎🏿:豬扒炸得比較乾身,肉質有啲硬🥹💎 三杯雞煲 $128必食💯💯 (😋:8.8/10)👍🏻:調味勁正,好惹味🤤🤤真係有台灣食嘅味道,每件計都好大嚿🍗份量十足🥳送飯一流🍚👎🏿:。環境:8/10 服務:8/10 (冇加一)價錢:人均約 $70性價比:7/10📍 一葉台灣料理 (鰂魚涌)鰂魚涌芬尼街13號得發大廈地下B號舖 可以 follow @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽 帶大家喺香港周圍食💛#鰂魚涌美食 #鰂魚涌Cafe #鰂魚涌打卡cafe #鰂魚涌樓上cafe #鰂魚涌好去處 #鰂魚涌黃店 #鰂魚涌甜品 #灣仔 #香港美食 #香港 #香港小店 #香港黃店 #黃店Cafe #鰂魚涌 #一葉台灣料理
#sdm鰂魚涌 #sdm台灣菜 #sdm小店
💎 古早味家鄉拌麵配豬扒 $70
可以一試✅(😋:7/10)
👎🏿:豬扒炸得比較乾身,肉質有啲硬🥹
💎 三杯雞煲 $128
必食💯💯 (😋:8.8/10)
👎🏿:。
環境:8/10
服務:8/10 (冇加一)
價錢:人均約 $70
性價比:7/10
📍 一葉台灣料理 (鰂魚涌)
鰂魚涌芬尼街13號得發大廈地下B號舖