2022-03-05
今期壽司郎啲出品都幾吸引😍即刻mark低咗今日去食😋🧡北海道野菜可樂餅🧡💵$12正常唔錯嘅可樂餅,大部分薯仔🥔嚟,炸得好脆身~💜梭子魚💜💵$27依個係我今期最期待嘅款式🥰亦都係我試完覺得今期新出品裡面最好食嘅壽司😋經過炙燒之後魚油味好香好出😍質地腍身無筋,正~🤍櫻花蝦。銀魚仔軍艦雙味🤍💵$12銀魚仔嗰款我都叫可以勉強接受,其實我淨係食到薑味🤭櫻花蝦真係好難食☹️好苦又有啲腥🤯絕對唔推薦💛赤烏賊雙味(生。炙燒)💛💵$12白色烏賊同平時食開嘅一樣,唔錯~熟嗰隻就真係熟咗嘅魷魚味😂我覺得生嘅好食啲🙈不過$12無乜所謂~💚黑鯥💚💵$12我覺得依款食落同梭子魚差唔多,都係有炙燒過,好香魚油味,都係偏腍身😍不過我男朋友食咗兩舊都話佢食嗰兩舊都比較韌,覺得梭子魚好食好多~💙鹽漬沙甸魚配昆布青椒💙💵$17其實我係麻麻地沙甸魚,因為成日都覺得佢隻魚味好腥😵💫不過今次諗住試下啦咁就點咗碟嚟試下~好重沙甸魚味,試完我都係覺得唔係我鍾意嘅味,不過上面嘅昆布青椒比想像中好食,仲可以幫手辟緊啲腥味☺️🤎海鞘軍艦🤎💵$12第一次食海鞘🤔佢嘅口感似係偏腍身貝類,味道帶少少甘,我覺得對我嚟講都幾特別嘅~不過我塊青瓜可以分
🧡北海道野菜可樂餅🧡
💵$12
正常唔錯嘅可樂餅,大部分薯仔🥔嚟,炸得好脆身~
💜梭子魚💜
💵$27
🤍櫻花蝦。銀魚仔軍艦雙味🤍
💵$12
💛赤烏賊雙味(生。炙燒)💛
💚黑鯥💚
💙鹽漬沙甸魚配昆布青椒💙
💵$17
🤎海鞘軍艦🤎
💵$12
第一次食海鞘🤔佢嘅口感似係偏腍身貝類,味道帶少少甘,我覺得對我嚟講都幾特別嘅~不過我塊青瓜可以分開食,成舊軍艦連埋青瓜食嘅話會俾青瓜搶晒啲味,完全食唔到海鞘味🙈
❣️大人的焦糖慕絲❣️
💵$22
依個絕對係近期新款甜品最好食嘅嗰款😍焦糖好香,又唔會太甜,加埋個餅底同忌廉,好食呀😋😋
💕overall💕
今期新款唔錯🥰🥰