2023-01-03 23 瀏覽
見到唔少人話呢間嘅烤雞出色而且都幾抵食,經過好多次終於入嚟試試佢😙今次叫咗個二人餐,有前菜、兩個主食同埋飲品,唔同主食唔同價錢🤓 我揀咗OMG烤雞套餐$328🐔都幾多嘢食兩個人都食到好飽!✨前菜👉🏻OMG多國海鮮拼盤 拼盤好精緻,感覺五款小食都係有精心設計過😚 黑松露蝦、魚子煙三文魚、瑤柱絲煎帶子、蟹籽墨魚仔、蟹肉洋蔥他他多士,中間仲有啲沙律菜🥗款款味道都幾好味,我最鍾意係瑤柱絲煎帶子,煎香左嘅帶子搭配鹹香鮮美嘅瑤柱絲👍🏻👉🏻蒜蓉包 + 野菌忌廉湯蒜蓉包焗到好脆身,蒜香味重帶到香辣味!個湯好creamy,混合左啲蘑菇粒一齊煮,菇味香濃好好飲👅✨主菜👉🏻OMG烤雞烤雞有四件,有五種口味可以揀,我揀咗法式蜜糖汁🍯我覺得呢個烤雞真心有驚喜,即叫即烤上枱係真係辣手嗰種🤣 外皮香脆,搽滿蜜糖同甜芥末醬,雞肉好嫩滑有肉汁,好高質🤤❤️!!而且仲附上一碟仔醬汁唔夠可以額外點,啱晒我呢啲重口味人士😎👉🏻Pizza餐牌上Pizza嘅選擇都幾多,我叫咗食肉獸😆 配料有雞肉、煙肉、莎樂美、辣肉腸同埋意式肉醬!一嚟到已經見到配料好足,面頭仲有啲芝士可以拉到少少絲🫣 pizza啱啱焗起香脆可口☺️

✨前菜
👉🏻OMG多國海鮮拼盤