.#foodie #hk #hkfoodie #HTB美食推介【將軍澳花生醬漢堡🥜|層層疊足料爆汁厚實派】🐨特濃花生醬安格斯煙肉漢堡 $88推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️叫完餐之後舖頭好體貼俾埋膠手套,花生醬係非常超級之多佈滿晒成個漢堡🥰睇到已經好震撼,一咬落去花生醬味非常之濃厚,而且有一粒粒花生水好有口感!安格斯牛味好出保持到肉汁!煙肉少少鹹香,我覺得甚至乎帶出咗安格斯牛肉嘅香味~成個漢堡絕對係邪惡之選,完全冇得輸💗💗.🐨至尊漢堡 $118推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐⭐至尊漢堡有好多層包括芝士,蕃茄、煙肉、生菜、蛋、紫洋蔥等,如果唔想食花生醬咁邪惡嘅話就可以揀呢個呢個相對地比較健康一啲,牛肉同樣都係好Juicy~而且食到爽口、焦香、鬆軟嘅感覺,口感比較豐富~.🐨一口芝士 $45推薦度:⭐️⭐️⭐️直接簡單去講就係一粒芝士將佢炸咗,芝士味好香濃,炸完之後有口感外脆內軟!但如果就咁食,我就覺得有啲膩... 仲要一份六粒,有啲搞唔掂🥵.🐨水牛城雞翼 $58推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️有水牛城同煙燻兩個味揀... 水牛城雞翼醃得非常之好,雞翼有肉汁微辣~而且表面有少少香草,令到嗰個味道唔會太單一!——☼——☼——☼——☼——☼——B
.#foodie #hk #hkfoodie
🐨水牛城雞翼 $58
推薦度:⭐️⭐️⭐️⭐️
——☼——☼——☼——☼——☼——
Burger's Friend Forever
📍地址:將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place地下G22A號舖
🐨推薦度:😋😋😋😋😋/5
💰人均價格:$200-250
🪸環境:👾👾👾👾
🗣️服務:👍🏻👍🏻👍🏻
📸食物打卡度:💡💡💡💡
🛠️分類:#HTB將軍澳 #HTB美國菜
#將軍澳美食 #將軍澳 #美國菜 #花生醬 #番薯條 #薯格 #花生醬 #爆汁 #漢堡 #美食推介
  • 至尊漢堡
  • 特濃花生醬培根安格斯漢堡