2021-02-18
食左幾次真係要推介下♥️每次D野食都好足料 feel到有心機整🤩唔係HEA你New York Burger 用Bagel 🥯取代普通麵包感覺幾新奇, 因為係Bagel 口感會比較Chewy, 但食落又唔會同D 料唔夾幾有驚喜. sauce 又好味. 成個burger唔會好乾,feel到D 蔬菜係新鮮,食完好有滿足感. 🌯California Chicken Burrito 好足料, 成個Burrito 卷埋係滿滿既餡仲有好多芝士, 加埋D 薯條勁有飽足感!🥚Carbonara 大份得黎又唔會唔夠sauce, 個sauce 好creamy 撈埋隻Poached egg 加晒分🍝Arrabbiata 同樣都係大份又夠sauce,但係對於食開小辣既人黎講有可能會偏辣🌮Quesadillas 呢款會偏重口味一D, 一份都幾多件, 外皮煎得脆脆, 滿滿既餡內有唔少墨西哥辣椒好惹味🍟Fries 跟Burger同Burrito而食到唔係獨立order. lee 款係粗身著條,每條外皮都係脆口,內裡有好多薯仔蓉. 超正!! 再次證明左小店都可以有質素同有heart👍, 唔會好似D 連鎖店咁單價同質素
再次證明左小店都可以有質素同有heart👍, 唔會好似D 連鎖店咁單價同質素唔成正比地copy&paste D 野出黎.一定會再幫襯🥰