2022-10-10
話說突然想食麻辣香鍋, 咁就去咗將軍澳嘅十二味, 其實佢嘅香鍋雖然冇以前咁好食,將軍澳呢間都算仲keep到少少少少水準,牛肉嘅份量都幾慷慨, 送飯完全夠曬👍🏼👍🏼不過,佢嘅前菜「木耳」食到底嘅時候發現有隻蚊浮咗出嚟, 第一時間梗係攞相機影低佢先啦!然後我就叫服務員過嚟,同佢講有隻蚊有啲核突喎?!大家估下服務員有咩反應?對唔住都冇,攞走咗碟嘢,直接換個碟新嘅比我...我想講咪又係嗰個汁😂 所以新嗰碟...我都冇點食到...( 其實講句對唔住有咁難咩)大家又點睇呢😂😂😂#十二味功夫 #十二味 #十二味twelveflavours #將軍澳美食 #將軍澳 #香港特色 #麻辣香锅 #麻辣乾鍋 #麻辣 #黃怪獸 #黃怪獸覓食 #hk90s #hkfood #hkcafe #hkfoodie #hkfoodblogger #foodie #foodblogger #food
大家估下服務員有咩反應?
大家又點睇呢😂😂😂