2019-10-26
****我想問:我評分好高,但总分都係OK嘅?😂****居酒屋附近好熱鬧,有寵物診所,有不同食𨀞,外邊空地都泊滿車(非週末),所以泊咗上駁(隱居負責人之前話,搵唔到位,可以比個村民位我,幾窩心),居酒屋係入少少地方,但唔難搵。訂枱位置好寛敞,環境舒適。招呼都唔錯。食物真係相當有質素,三個人食咗$1800,係外面點止呢個價錢,一定會再幫趁。生𧐢:@$55,新鮮飲埋裡面海水👍👍👍👍鱈魚白子:$168,外表白白滑滑,口感有d似海膽,但味道清d,一定要試👍👍👍👍,唔好因佢係鱈魚精囊,比佢嚇親😂6款刺身:$488,解温得好,唔會突然有一兩塊仲凍,有冰,好新鮮,但虾就少d肉,虾頭唔夠膏同香👍👍👍👍燒京蔥豚肉串:麻麻👍醬燒三文魚腩串:香口,肉厚但滑👍👍👍燒一夜乾(喜之次): $328, 賣相好似大眼鷄,見食評話一定要食,店員又推介,價銭貴都試下,係幾滑,不過唔值👍味噌甲羅燒:呢個蟹膏好食,跟埋個小飯團一齊食👍👍👍👍
生𧐢:@$55,新鮮飲埋裡面海水👍👍👍👍
燒京蔥豚肉串:麻麻👍
醬燒三文魚腩串:香口,肉厚但滑👍👍👍
味噌甲羅燒:呢個蟹膏好食,跟埋個小飯團一齊食👍👍👍👍