餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2020-03-21 204 瀏覽
見屋企附近開咗新嘅靚靚Cafe,所以即刻去試吓,JOMO有露天茶座,而且可以帶寵物入去,我當然要帶埋我隻小寶啦! Cafe有一種好chill嘅感覺,光猛而且唔會太擠迫,最啱假日喺度hea! 人手唔多,所以靠自己搵位!食物方面我覺得假遲少少貴,但係佢哋賣相幾靚,ig-able! 最鍾意嘅係黑毛豬叉燒飯,叉燒香而腍,同中環嗰間好貴果間有得比,而且仲平好多,鍾意食叉燒嘅一定要試!黑松露意粉好香,意粉煮到al Dente!甜品三重朱古力蛋糕比較乾,但朱古力果濃嘅!柚子蛋糕好香柚子味,而且好軟,但冇驚艷嘅感覺~可以食下嘅

黑松露意粉好香,意粉煮到al Dente!