2024-08-24
Natural Ponti係香港、澳門同新加坡都擁有超過30年歷史嘅Ponti集團成員之一👯🏻♀️主力出售啲特別啲又精緻嘅食品🛍介紹環球獨特而物有所值嘅美酒佳餚🥂著重有機配方、純素、非基因改造及無糖產品!我哋今日就入手左個中秋節禮包準備送俾親友🎁👑皇牌產品👑🍪紐西蘭Lowrey經典全手工牛油曲奇(6款口味)✈️空運到港價 HK$268起/罐 (原價HK$338/HK$368)🍪美味嘅程度係曲奇界嘅愛馬仕🌟成份只有最優質嘅紐西蘭有機牛油、小麥粉、玉米澱粉、糖粉同鹽🚫絕無添加🚫開罐就即刻感受到超香濃牛油味🧈放入口鬆脆無窮!估唔到曲奇餅都可以做到入口即溶嘅感覺🤤係我哋食過最特別最好味嘅曲奇餅👍🏻 🫖英國Whittard無糖冷泡西瓜草莓青檸🌞夏日價 HK$60 (原價HK$75)唔駛用熱水只用凍滾水浸泡🫖草莓&西瓜嘅風味平衡柑橘嘅酸味感🌿清爽嘅青檸&冰涼嘅薄荷可以瞬間提神✨好適合而家夏天飲用可以驅走暑氣🔥🌟泰國Flower Food雜錦果仁拼熱帶水果乾 (180g)🌞夏日價 HK$35 (原價HK$68)成分有杏仁、腰果、碧根果仁、葡萄乾、菠蘿乾、木瓜乾!乾果香甜香脆而堅果香氣迫人嘅配搭最岩下午
👑皇牌產品👑
🍪紐西蘭Lowrey經典全手工牛油曲奇(6款口味)
🫖英國Whittard無糖冷泡西瓜草莓青檸
🌞夏日價 HK$60 (原價HK$75)
🌟泰國Flower Food
雜錦果仁拼熱帶水果乾 (180g)
🌞夏日價 HK$35 (原價HK$68)
成分有杏仁、腰果、碧根果仁、葡萄乾、菠蘿乾、木瓜乾!乾果香甜香脆而堅果香氣迫人嘅配搭最岩下午茶享用😋而且產品全天然、無鹽、無添加味素、不含防腐劑、純素都合適㗎👍🏻