餐廳: 大家樂
資訊:

2019-11-03 521 瀏覽
星期日大廈停水停電,被迫早起身無得訓到自然醒,一於同男朋友落街食個早餐,附近好多茶餐廳,但我地今次選擇左無食幾年嘅大家樂 大家樂一直比我嘅感覺都係”快,快,快”,唔會有笑容外更加唔會有服務可言。。不過經過今餐後我對佢完全改觀⋯⋯ 呢間分店細細間,由收銀到清潔姐姐每位員工態度都好好,甚至比西餐廳還要好👍🏻 收銀有耐性,清潔姐姐有笑容,仲會同客講唔該哂,多謝哂~ 岀餐姐姐仲主動問我需唔需要熱水,又多謝前多謝後,仲有笑容。。 超值早餐$25有杯即磨咖啡,麥皮多士烚蛋加條腸仔咁平又咁豐富嘅早餐依家真係見少買少🤓味道正常,態度笑容齊哂Have a good morning 🌞

超值早餐$25
有杯即磨咖啡,麥皮多士烚蛋加條腸仔
咁平又咁豐富嘅早餐依家真係見少買少🤓
味道正常,態度笑容齊哂
Have a good morning 🌞