2K
🇲🇽小墨西哥在灣仔🇲🇽灣仔駱克道一帶有好多酒吧 如果要蒲吧又想食高水準小食 我多數去呢間eatery-🌮Camarone taco $40🌮Pescado taco $40國民小食tacos 點都要叫 先算不枉此行 何況今晚buy 1 get 1 free😜 一款蝦仁一款魚柳 加洋蔥粒🧅鮮菠蘿茸🍍胡蘿蔔絲🥕 味道清新 配自家製白汁/千島醬 三扒兩撥咁 好快就食完😋-🍢Beef skewer $148五成熟烤牛肉串 肉汁豐富 肉地軟嫩而又充滿炭香 淨食已經好好味 下次再嚟 要叫番個牛嘅main dish 滿足一下😁 食得再過癮啲 不妨體驗一下 三種辣度嘅青辣椒汁🫑-🥙Chicken quesadilla $108半月形小餡餅 似切件小薄餅 底面都烤得薄脆 溶芝士🧀️夾住雞肉碎同香料 食得方便又滋味-📍El Gordo Tacos & Grill Factory 灣仔駱克道37-39號地下
🇲🇽小墨西哥在灣仔🇲🇽
🌮Camarone taco $40