2019-06-05 520 瀏覽
呢日同朋友一齊接佢個小魔怪放學黎我度玩,小魔怪一見到媽媽就話要食腸粉!!!朋友話小魔怪原來好中意食中式野,久唔久就會賣啲蒸包或者點心腸粉個啲俾佢做下午茶xppp但呢間又真係幾抵啵,甜包13蚊就有3個,就算單買都係HKd$4.5炸!!!問左小魔怪食咩腸粉之後,我都順便睇下有咩岩食先呢度每日都會有一款蒸飯做特價,HKd$15就有個蒸飯兼有埋菜,真係方便又抵食!!個日仲要係我最中意既鳳爪排骨飯做優惠呀!!!雖然熱辣辣既蒸飯係好吸引,但下午茶食佢就真係好似heavy jor dd 啵xpp我最後都係同朋友揀左兩款甜包就算嚕:)落左order俾左錢之後,店員姐姐就即刻為我地製腸粉~~~而醬油都會分開上,等小魔怪換好衫之後佢就開餐啦=)腸粉晶瑩透薄,薄到睇到粒粒蝦仁,睇見小魔怪大啖大啖咁食就知味道都唔會差得去邊啦~~~而我同朋友就一人食左一個奶黃包,淨底既香芋包就成為左我呢二朝既早餐))呢排奶黃包成為左我第二愛,入面既奶黃吉士香軟甜滑,yummmmm!! "

問左小魔怪食咩腸粉之後,我都順便睇下有咩岩食先

個日仲要係我最中意既鳳爪排骨飯做優惠呀!!!

我最後都係同朋友揀左兩款甜包就算嚕:)

落左order俾左錢之後,店員姐姐就即刻為我地製腸粉~~~

而醬油都會分開上,等小魔怪換好衫之後佢就開餐啦=)

外賣自取
下午茶