2024-06-16
🐨生日應援之自high飲飲食食活動嚟到土瓜灣,係一間小編之前幫襯過嘅日式外賣自取小店。嚟之前睇過佢哋IG出嘅🐨生日特飲,好有心思特調過,依次專程嚟試試~ 😎🧋 Endless Words 😋😋😋😋伯爵茶好香、味道好出;鮮忌廉同鮮奶增加咗奶滑感,帶有朱古力🍫甜味。趁朱古力脆卷餅仲脆嘅時候,可以當飲管咁吸入面嘅奶茶 😚 糯米紙好薄好薄,上面印咗🐨嘅插畫郵票,而最底有好香濃嘅咖啡☕️凍,成杯飲品都好豐富,好似食緊甜品咁 ☺️ 有啲另類日式聖代嘅感覺~下午茶 💵 約港幣$50/人💁🏻♀️ 店舖外面有各式各樣、大大小小嘅🐨佈置同應援物,遠睇店面係一張postcard嚟。大家等緊嘢食嘢飲時,都好好欣賞下hellosss嘅用心佈置 🤗 除咗禮貌向店員拎應援物,仲可以利用單據背後印🐨印仔㗎!🙆🏻♀️ 最後,喜歡嘅話,歡迎follow @foodirectory.hk!
🧋 Endless Words 😋😋😋😋
下午茶 💵 約港幣$50/人