餐廳: 元気寿司
資訊:

小朋友知道左元気壽司會有火車仔送壽司後,便躍躍欲試,今次上完堂時間尚早,剛剛好是午膳剛開始,可以唔洗等位,於是帶佢去體驗下太耐沒來,原來大滿足系列已經消失左😱,不過好彩我最愛的帆立貝珍寶size有做特價呢,$21/件,這個價錢好吸引👀📍帆立貝珍寶size 帆立貝鮮甜又大份,要分幾啖先可以ko 份量堪比一份刺身📍茶碗蒸 滑嘟嘟,用匙畢起 動L,屋企做唔到呢種效果還點了幾款最鍾意的食物炙燒明太子三文魚腩同甜蝦蟹膏軍艦就收左手⛔️點解呢……同小朋友食嘢,我嘅心得係只可點平時食用份量的6成,因為預左要執手尾接住落來就在兒童之選度揀青瓜小卷、蟹柳小卷、天婦羅🍤炸蝦反卷,同埋估佢唔到的 芝士醬薯條….壽司店食薯條係咩玩法⁉️不過個薯條又炸得幾好食嘅😌😌

太耐沒來,原來大滿足系列已經消失左😱,

📍帆立貝珍寶size

帆立貝鮮甜又大份,要分幾啖先可以ko
份量堪比一份刺身

📍茶碗蒸

滑嘟嘟,用匙畢起 動L,
屋企做唔到呢種效果

還點了幾款最鍾意的食物
炙燒明太子三文魚腩同甜蝦蟹膏軍艦就收左手⛔️
點解呢……

接住落來就在兒童之選度揀
青瓜小卷、蟹柳小卷、天婦羅🍤炸蝦反卷,

同埋估佢唔到的 芝士醬薯條….

壽司店食薯條係咩玩法⁉️

不過個薯條又炸得幾好食嘅😌😌