🌱小清新西班牙菜小庭園🌿🌼一入去到餐廳感覺環境清新寧靜,周圍加入左好多植物元素,打開玻璃門踏入露台位置,進入左一個小花園平台,有幾張藤椅可以同朋友係咁舒服既環境談談心🌵🧡- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- 我同朋友叫左2個set dinner,店員首先比左餐包同small bite我地,係cheese配煙三文魚同青瓜,感覺幾fresh,之後就係Fresh Oyster🦪味道濃郁,幾鮮甜😌Taps & Snacks✨香辣烤八爪魚 $68烤八爪魚配薯蓉做底,八爪魚爽口彈牙蒜烤西班牙辣肉腸 $68個人覺得比較多洋蔥,辣肉腸比較鹹,賣相一般Main course✨香烤墨汁西班牙飯 $248 成個飯真係好墨汁黑蚊蚊,連喺飯入面既辣肉腸都有保護色隱藏係啲飯入邊,份量夠大,飯上面配上烤墨魚好好味👍🏻烤焗美國芝士雞胸伴燒薯 (set)雞胸好入味,一啲都唔韌,外層脆脆地,非常香口燒羊架伴藍莓果醬😋 (set)鍾意食羊嘅朋友一定要試,叫左medium rare,望落去色澤紅潤,唔係血淋淋,好juicy肉質好嫩口,配埋
🌱小清新西班牙菜小庭園🌿🌼

Taps & Snacks✨
香辣烤八爪魚 $68
烤八爪魚配薯蓉做底,八爪魚爽口彈牙

蒜烤西班牙辣肉腸 $68
個人覺得比較多洋蔥,辣肉腸比較鹹,賣相一般

Main course✨
香烤墨汁西班牙飯 $248

烤焗美國芝士雞胸伴燒薯 (set)
雞胸好入味,一啲都唔韌,外層脆脆地,非常香口

燒羊架伴藍莓果醬😋 (set)
鍾意食羊嘅朋友一定要試,叫左medium rare,望落去色澤紅潤,唔係血淋淋,好juicy肉質好嫩口,配埋芥辣好好味💛

Drinks✨
叫左幾杯 cocktail, 都好精緻有特色,用黎打卡影相一流,味道好易入口,好適合女仔,個人最推薦melon ball,青綠色好清新,飲落好fresh好有melon味🍈

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
環境舒適度 8/10
食物好味度 7/10