2024-08-20 243 瀏覽
好耐無返過嚟葵芳,呢度真係開咗好多新餐廳,朋友話呢間好食,咁就一於嚟試吓啦。不過估唔到六點幾已經有咁多人,如果想嚟嘅話記住早啲到啊。一坐低睇完Menu,就忍唔住叫咗個爆谷蝦先,因為見到隔籬枱嘅好似好吸引。等咗一陣就上枱啦,係新鮮乍起嘅,而且舊蝦好大嚿,配埋佢嘅醬汁真係好夾呀。我嘅主菜就嗌咗帶子意粉,估佢唔到個帶子咁大嚿,而且醬汁同意粉好夾,越食越開胃啊。我朋友就叫咗煎牛扒配薯條,我見到個牛扒煎嘅時間啱啱好,叫咗五成熟就真係啱啱好五成熟。我試咗一舊,估唔到佢嘅牛扒拍得住出面專食牛扒嘅西餐,好重牛味,而且好香又係唔使點汁就食得。另外佢嘅薯條都炸得好脆,佢除咗主菜好食,啲配菜都好好食呀。另外我哋仲叫咗個炸雞翼,炸雞翼有成六隻,炸得好香脆,而且好肥美。呢間餐廳又平又好食,唔怪得咁多客人啦。而且佢嘅座位好闊落,好適合一大班朋友嚟聚會或者食飯啦。

• 帶子意粉