2017-11-29 48 瀏覽
一早bookmark 左哩間白色清新主調既cafe,琴日放假終於黎左,過番一個游閒既下午🌿 入到門口就會有種好舒適既感覺,門口擺放一棵梔子花樹俾食客認識到哩種花既樣貌😁而哩個角度好岩女生們打卡呢!俾哩款新出既cheesecake 吸引左😍 忍唔住要order 一件試下😋黎cafe 都會喜歡飲番杯咖啡,點左一杯rose latte ,未食都已經感到好滿足呀🙂 devil cheesecake 口感非常鬆軟,甜度適中,cream cheese 好滑,好味😙杯rose latte 咖啡味略微,主要係rose 味重,不錯!哩個pastrami 好好味呀!bagel 一定要熱食,凍左會變硬,夾住cheese,咸牛肉,火箭菜食整個配搭好夾😍仲有好多沙律菜,正!開喺山林道咁近尖沙咀,食完又去行街😝位置好方便,環境又舒適!

Devil  cheesecake
Rose  latte