2023-02-02 337 瀏覽
呢間韓國小店有兩間分店 分別係大角咀同埋葵涌~燒牛肉壽司卷 $50好有家的味道~淡淡麻油味 整體感覺十分健康!有青瓜紅蘿蔔酸瓜生菜同燒牛肉香菇肉碎韓式拌飯 $45呢個係我媽試~香菇肉碎偏重口味!!配菜方面有雞蛋生菜青瓜同埋紅蘿蔔 配料同紫菜包飯一樣香芋番薯波波 $20呢個係甜品 一半芋頭一半番薯好有台灣嗰啲麻薯波波嘅感覺忌廉蟹餅 $15 忌廉蟹餅一共兩塊 不錯~小熊貓 (富多來新邨) (大角咀)大角咀鐵樹街40號富多來新邨 2期地下89號舖#香港好去處#打卡#cafe#生活#小記錄#隨心一拍#相機先食#美食 #隱世cafe #hkcoffeeshop #hkbar #西式餐廳 #foodiehk #hkig #hkgirl #食好西 #西餐 #餐廳 #香港美食 #香港好去處 #甜品控 #拍拖👫#打卡#香港#景點#打卡熱點#外賣
呢間韓國小店有兩間分店 分別係大角咀同埋葵涌~

燒牛肉壽司卷 $50

香菇肉碎韓式拌飯 $45

香芋番薯波波 $20
呢個係甜品 一半芋頭一半番薯
好有台灣嗰啲麻薯波波嘅感覺

忌廉蟹餅 $15
忌廉蟹餅一共兩塊 不錯~

小熊貓 (富多來新邨) (大角咀)
大角咀鐵樹街40號富多來新邨 2期地下89號舖