2022-06-14
📍Ocio (荷里活廣場)-#5🫶🏻係最高 環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻食物:🫶🏻🫶🏻回頭率:🫶🏻服務態度:🫶🏻🫶🏻🫶🏻-Lunch set 係包埋是日餐湯當日嘅餐湯係類似南瓜湯 但食唔到南瓜蓉 唔知係佢太烯 所以食唔出 飲到底有啲一塊塊好似瓜子 薄薄地一塊塊果仁咁樣嘅 成個湯飲落飲鹽加水🤷🏻♀️韓式炸雞粒 +$58雖然佢係寫炸雞粒 但係佢係單邊雞翼😂 而且食落辣辣地 有啲似脆辣雞翼咁 幾脆口好食嘅 薯條都脆嘅 佢另外都配左韓式辣醬嘅 建議大家唔好太奈 因為芝士凍左會變左一嚿西班牙龍蝦汁手工意粉 -$85海鮮比相像中多 而且食落都幾新鮮 完全係海鮮嘅腥味 但手工意粉夾嘅時候好意斷開 太淋身 岩岩送上嘅時候 味道就岩岩好 但一到凍左嘅時候 就會覺得好咸因為係食晏時間 所以環境都比較嘈 另外員工人數唔算多 多人嘅時候未必會留意到要加水 整體食物都較為重口味 餐湯都比較失望 😞
#5🫶🏻係最高
環境:🫶🏻🫶🏻🫶🏻