餐廳: 富山麵家
資訊:

yaya終於到我黎打卡啦💜係超靚超夢幻嘅紫色🦄個KUROMI包靚到玩左成餐🥹(不要玩食物.jpg)少女心大爆發🙀🙀🍜 特製牛奶拉麵 $98(選用豬軟骨、日式叉燒及新鮮魚片)好想食熱湯,同好少見牛奶湯底就try try佢🥰,(牛奶可以美顏美白💋)。可能滾完蒸發左唔多覺牛奶味,但甜甜地,幾香幾好飲,麵係有咬口嘅,比傳聞中好✨🥘 特製黑咖喱撈麵 $118問心真係無睇係咩黎,見到賣相果斷落單😂。好香嘅咖喱味但係甜咖喱黎,一啲都唔辣,絕對岩小朋友食。本身以為係飯,原來係咖喱乾撈麵,個人中意食呢個多啲,麵係粗身,煮得岩岩好,夠彈牙配甜咖喱好好食慾✨🍞 紫薯味蒸包 $28哇,呢個真係靚到唔捨得食,我玩到凍哂🥺,好靚好靚omg😱😱😱🐙 明太子章魚燒 $48打完一輪卡都仲脆嘅,呢下欣賞👍🏻🤣🤣🤣🍹特製蝶豆花啫喱梳打 $38🍹特製荔枝啫喱梳打 $38太過份啦⋯靚得太過份⋯一上枱見住啲氣泡係咁衝上黎,成件事好迷幻🥹🎆🎆🎆
yaya終於到我黎打卡啦💜
係超靚超夢幻嘅紫色🦄
個KUROMI包靚到玩左成餐🥹(不要玩食物.jpg)
少女心大爆發🙀🙀

🍜 特製牛奶拉麵 $98
(選用豬軟骨、日式叉燒及新鮮魚片)

🥘 特製黑咖喱撈麵 $118

🍞 紫薯味蒸包 $28

🐙 明太子章魚燒 $48
打完一輪卡都仲脆嘅,呢下欣賞👍🏻🤣🤣🤣

🍹特製蝶豆花啫喱梳打 $38
🍹特製荔枝啫喱梳打 $38