曾經 有一個好好食既榴槤放係我面前 我無去珍惜 宜家唔駛擔心啦 係油麻地有得食啦😍登打士街多小食店就個個都知架啦 今日經過見到呢間飲品店個名咁特別就睇下有咩飲啦 原來係一間主打榴槤既飲品小食店 好特別🤤👦🏻咁鐘意食榴槤就當然要試番杯榴槤奶蓋四季春啦 先飲左啖奶蓋先 勁濃榴槤味丫 仲食到粒粒果肉 再飲啖茶 茶味都算幾香 好過出面好多毫無茶味既飲品店👍🏻我就無特別好鐘意食榴槤 所以就試左杯沖繩黑糖香蕉沙冰 比我想像中好飲好多丫😱 每啖都有好香濃既黑糖味 香蕉味 同果肉 好balance 飲到尾都唔會淡左 好出色😋😋點知⋯⋯最好食既係佢地既小食😭 Churros 配榴槤醬 churros新鮮炸起 外脆內軟 唔會好油 點埋用榴槤肉打成既醬 甜甜地好好食丫👅 經過既朋友可以一試啦🌟