2022-11-08
尖沙咀健康之選🥗前排去完旅行想食得健康啲喺重慶大廈底下竟然發現咗一間新開嘅健康餐廳 餐廳環境營造到好有海邊嘅感覺🏄🏻♂️連啲碟都係好似魚嘅形狀 鬧市營造到一個世外桃源嘅感覺種類仲有好多可以配沙律菜或者壽司飯 🍚仲可以揀一半一半添啱晒啲選擇困難嘅朋友🤪而且份量重好多包你食得飽🌟加州風味($98)三文魚愛好者一定要嗌呢一個🤣三文魚比起吞拿魚有油香🐟三文魚子咬落去粒粒都好鮮甜去買青瓜🥒雞蛋絲甜甜地又好爽口果仁芝麻醬食落去好新鮮嘅感覺 帶有果仁嘅味道配沙律一流🥗🌟 夏威夷風味($88)刺身吞拿魚好鮮甜🐟切到一口一啖而且仲無根添🤤配埋新鮮海帶芽絲配埋一啲生嘅紫洋蔥🧅仲有一嚿勁大嚿嘅蟹籽粒粒🤤口感層次增加左 仲加咗香菇落去爽口🍄餐廳仲好貼心將鰹魚豉油分開咗🤤鮮味十足同壽司飯絕配🌟炸雞 🍗($48) 炸粉唔會太厚咬落去爆汁🤤 邪惡之選🌟朱古力三重奏🍫($48)🤤飲落去口感好濃郁,仲有啲棉花糖喺面新張期間8折優惠,係尖沙咀黎講CP值好高📍Peek-A-Poke (尖沙咀)尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈地庫 Heath S01B號舖
種類仲有好多可以配沙律菜或者壽司飯 🍚
🌟加州風味($98)
三文魚愛好者一定要嗌呢一個🤣
🌟 夏威夷風味($88)
餐廳仲好貼心將鰹魚豉油分開咗🤤鮮味十足同壽司飯絕配
🌟炸雞 🍗($48)
炸粉唔會太厚咬落去爆汁🤤 邪惡之選
🌟朱古力三重奏🍫($48)
🤤飲落去口感好濃郁,仲有啲棉花糖喺面
新張期間8折優惠,係尖沙咀黎講CP值好高
📍Peek-A-Poke (尖沙咀)