2024-01-16 1757 瀏覽
❣️必食又高質火鍋店❣️之前午飯有來試過,但係有同事提議夜晚來一餐食飯,所以今日黎左,到店見到都幾多人等位,但都好快入座🕣環境: 舒服寬敞又有大卡枱,一部獨立的電視機📺美食:🥘1️⃣椰子雞煲湯好甜:好重又香濃椰子味,隻雞又滑嫩又多肉,雞肉數量份量足,蘿蔔好新鮮,而且加入湯後,蘿蔔特別甜同美味2️⃣大頭蝦:🦐一碟有3隻,每隻都大大隻,釣完後夾上黎椰子香加埋大頭蝦的鮮味係良好配搭,3️⃣西班牙橡果黑毛豬🐷片:豬肉片係唔錯的水準,豬味濃,食落去有口感又幾彈牙4️⃣牛胸爽🐂:第1次試,好有食鵝腸感覺爽同脆咁,真係幾驚喜!醬汁: XO醬可以揀而且好足料🍽️服務:一見我地入黎就帶位,而且都係好快上碟,完全係貼心,加分!👩🏻‍💼而且呢度價錢都唔會太貴,服務又好周到,我同家人都會再來一試,十分推介客人來呢間試!💞
❣️必食又高質火鍋店❣️

環境: 舒服寬敞又有大卡枱,一部獨立的電視機📺

美食:🥘

醬汁: XO醬可以揀而且好足料🍽️