2023-05-08 79 瀏覽
呢間咖啡幾出名,有好多唔同咖啡豆選擇,不過今次我就試吓晚餐同其他飲品😉餐廳裝修有輕輕懷舊工業風格,門口有樓梯座位,幾有外國feel😌▪️Porcini Mushroom & Baby Spinach Linguine 意粉軟硬適中幾彈牙又入味😋牛肝菌份量算多而且味道香濃😆略嫌橄欖油重手咗少少▪️Mussel with Peruvian Chili 每隻青口都算大隻而且幾入味,配有兩片烘過嘅麵包🍞咬落去脆卜卜🤭醬汁唔會太辣但係好夠味,用嚟點麵包幾好食▪️Seafood Salad with Lemon Dressing蝦同帶子微微煎香,外脆內軟🤩雖然知道係雪藏食品,但係一啲雪味都冇🥳另外有無花果同火箭菜及其他沙律菜配檸檬汁幾開胃,健康人土之選🥗▪️Crème Brûlée Pancake班戟口感比較厚實,有啲似麥當勞早餐嘅班戟加厚版😌食完會幾飽肚😆奶黃色醬有濃郁嘅焦糖味,好似焦糖布甸🍮甜甜地唔錯👍🏻▪️Iced Chai Latte (soy milk)好重豆乳味同玉桂味,帶有微微香葉味,整體唔算太甜幾好🥹▪️Hot Yuzu Citrus Oolong Tea正正常常帶點清新味道☕️

▪️Mussel with Peruvian Chili

▪️Crème Brûlée Pancake

▪️Iced Chai Latte (soy milk)
好重豆乳味同玉桂味,帶有微微香葉味,整體唔算太甜幾好🥹

▪️Hot Yuzu Citrus Oolong Tea
正正常常帶點清新味道☕️