2020-10-29
<三眼仔蔥油雞扒飯 $55>三隻太陽蛋加勁多蔥油,再加埋特製豉油簡直係完美嘅配搭😍🤤一大塊雞扒切開咗三舊,雞皮煎到好脆,雞肉有啲肉汁,食三隻太陽蛋本身口感就好豐富,再用嚟撈痴住蛋汁加蔥油嘅飯,搞到我哋食到「唔唔聲」,仲好快咁KO咗碟飯😂,食完煲仔飯都未到🤪。<豉汁排骨煲仔飯 $68 加臘腸 $15>新鮮熱辣辣嘅煲仔飯嚟到加咗豉油再冚蓋一陣,再打開嗰陣香味真係好邪惡🤤!排骨份量都算多,仲要佢嘅排骨好高質,唔會係比好細粒又多碎骨嘅你,食落係啖啖肉,好易離骨。臘腸就正正常常,一條切開一半,但都係覺得配煲仔飯必備🤪 最正係飯個part,食落粒粒分明好有米香味,最後食埋一大舊脆卜卜嘅飯焦嚟結尾💯🤤。.👫:雖然座位有啲迫,但絕對係平價又好味之選!秋冬想食煲仔飯又多個好選擇😍
<豉汁排骨煲仔飯 $68 加臘腸 $15>