餐廳位於棉登徑,由地鐵站上嚟相當方便,刊登近期出左「五周年星級熱賣套餐」,套餐裏面都包咗唔同種類嘅肉類,相當豐富,當中包括就有:揚櫻花蝦豆腐:嫩滑炸豆腐再外圍配上櫻花蝦,有陣陣嘅櫻花蝦香😝全天然西班牙豚肉五花腩:燒香咗嘅五花腩,再配上生菜,泡菜辣醬,食落去一啲都唔油膩,仲好清爽煙燻蘋果木松露和牛他他:一打開個樽就有淡淡的煙燻蘋果味,再配上松露醬嘅牛肉他他,真心超好味好的,我來為您提供一些食評:美國和牛封門柳: 肉質鮮嫩多汁,入口即化,用大火去烤保留住肉的原汁原味,表面呈現焦香,內裡粉紅多汁,可以充分感受到牛肉的鮮美風味美國和牛牛板腿:油花均勻分布,口感柔軟細緻請,回味無窮香蔥薄切牛舌: 牛舌肉質鮮嫩,經過薄切處理後口感更加柔軟。香蔥的點綴增添了清新的香氣,與牛舌的醇厚滋味形成了美妙的搭配日式芝士魚籽雞卷:房主裏面包住炸焗雞卷,將面仲有烤咗嘅芝士同埋蟹籽,相當邪惡😝

美國和牛牛板腿:油花均勻分布,口感柔軟細緻請,回味無窮