尖沙咀最近開左間泰菜外賣店,lunch hour行過見到好多人幫襯,所以就外賣番去試下😛啲食物都係即叫即整,除左佢啲甜品同炸蝦片之外😆外賣好快就拎得,唔洗等好耐👍🏽啱曬附近番工嘅朋友😙🔻青木瓜沙律 $68平時去泰國餐廳都會點呢個,因為覺得酸酸甜甜咁好好食,作為前菜好開胃😹呢個青木瓜沙律味道都好地道,而且夠曬辣🔥🔻泰式炒金邊粉 $58呢個pad thai平時都係必叫,好多香料同配料,好喜歡金邊粉嘅口感,唔會覺得乾,味道好夠,加少少青檸汁仲有少少酸酸嘅味道🤩🔻馬拉盞炒通菜 $68呢個菜嘅份量好多,而且味道適中,唔會太咸/太淡,加左辣椒但呢個唔會好辣😋配埋金邊粉食啱曬🤭🔻班蘭千層糕 $40平時最中意食呢啲千層糕,但好難揾到真係好食嘅🫢呢個千層糕真係好有班蘭味,而且煙煙韌韌,凍食/熱食都可以😌好味👍🏽🔻臨走仲加左包蝦片$25,啲蝦片係已經pack 好左一包包,番去即刻開左黎食,好脆仲有少少胡椒味😚
青木瓜沙律 $68
泰式炒金邊粉 $58