2020-10-31 357 瀏覽
經常都推薦話呢間超級正,講咗幾個星期大家終於收工一齊去食!由於我好肚餓等咗10分鐘先見到我嘅拉麵都嚟唔切影相就已經擺晒落個我肚仔度😂呢度嘅拉麵唔似出面嘅拉麵店有好多唔同湯底同埋面嘅口感軟硬選擇,老闆只做一款拉麵而且湯底都係親自調教,不假手於人,所以湯底嘅水準我認為係我目前食過既香港拉麵來講最高!個拉麵湯底濃得來唔會覺得好鹹同味精,一啖拉麵一啖湯咁樣嘅食法係最正,雖然份量細細,面嘅粗幼係我比較喜歡嘅,雖然叉燒真係唔多,但口感好正肥瘦適中😋,仲有可以額外加筍同埋蛋,最後我地4個直頭湯都飲晒😆😆(第一次食拉麵飲晒啲湯)鍾意食拉麵嘅人真係值得一試!只做一款拉麵可以維持高品質高水準,不過如果有埋餃子食就真係200分 !
經常都推薦話呢間超級正,講咗幾個星期大家終於收工一齊去食!

鍾意食拉麵嘅人真係值得一試!

2020-10-21
  • 料理長の選択