2021-02-25
💛豚骨拉麵💰$85今次已經係第二次食啦~好鍾意佢個湯頭👅好濃但又唔會濟🤩加埋唔會成口味精味🥰 jeng♪(´ε` ) 叉燒唔會太肥但又唔柴~面頭有少少火炙🔥尖沙咀拉麵黎講佢性價比算好高✨推薦推薦ʕ •ᴥ•ʔ推薦程度:🔆🔆🔆 🔆(5個🔆為滿分;🔅係半分)💛鹽味雞湯拉麵💰$85呢碗係我朋友叫既~所以我淨係試左少少🙈但感覺唔係好岩我口味...因為佢偏淡味🐥(可能因為我食左濃味既豚骨先~)但係清清淡淡應該會好啱唔鍾意濃味嘅朋友仔😆推薦程度:🔆🔆🔆 🔅(5個🔆為滿分;🔅係半分)💛日式煎餃子💰free(三點前入座送的🥰一人兩隻)雖然係送既~但係一啲都唔馬虎✨大力推薦餃子🥟我同朋友都覺得好好好好食~唔會話硬到好似石頭咁🤣(出面食餃子好易伏☹️)但又做到頂部去脆卜卜👍🏻內餡既豬肉味好濃ʕ •ᴥ•ʔ 唔係送既都推薦大家叫👅推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔅(5個🔆為滿分;🔅係半分)🌟小店位置唔算多但係我兩次午餐時間去食都坐唔夠一半(。 ́︿ ̀。)希望大家多啲支持💛
💰$85
推薦程度:🔆🔆🔆 🔆
💛鹽味雞湯拉麵
💰$85
推薦程度:🔆🔆🔆 🔅
💛日式煎餃子
💰free(三點前入座送的🥰一人兩隻)
推薦程度:🔆🔆🔆🔆🔅