2024-05-26 92 瀏覽
牛大人大家應該都唔陌生,之前一位難求,食物水準一直都keep到😋澳洲極上和牛每位贈送兩粒澳洲M9和牛牛丸,牛味濃郁又juicy, 十分高質😍🥘阿嬤養生濃湯鍋係以雞湯做底嘅養生鍋,煮肉類、蔬菜或者海鮮都好百搭✨🐮牛肉類Order 了澳洲和牛M5 牛肩卷、安格斯特選牛板腱、手切封門柳入面,最喜歡手切封門柳😍牛味超濃夠厚身又唔會靭👍🏼🐟海鮮脆肉鯇魚腩肉質爽脆,魚皮骨膠原滿滿;新鮮沙白肉質飽滿多汁,重點又大又冇沙;🦐海蝦鮮甜肉質q彈🦑滑類係我其中一個重點嘅推介,當日食咗台灣🐟海鮮漿、澎湖🦑花枝漿、🐙章魚珍珠漿、干貝🐟鮮魚漿、蟹籽🦑墨汁漿和黑松露海鮮漿。當中最愛非蟹籽墨汁漿莫屬!墨魚味香濃,鮮味無窮!🥬蔬菜類全部蔬菜都好新鮮;生菜、皇帝菜、娃娃菜、萵筍、油麥菜,選擇十分多元化。唯一特別係由台灣直送嘅水蓮要由QR code落單。自助區自助區除咗有蔬菜類之外,仲有各式🍢丸類、醬料、麵類、飲品等 飲品方面是左洛神花茶同埋白桃烏龍。洛神花茶酸酸甜甜好適合解膩;白桃烏龍則十分清香解渴,各有特色✨甜品最後仲有Movenpick雪糕做總結😋

澳洲極上和牛

🥘阿嬤養生濃湯鍋
係以雞湯做底嘅養生鍋,煮肉類、蔬菜或者海鮮都好百搭✨

🐮牛肉類

🐟海鮮