2022-07-30
🤎💛🧡放題好高質🥢海膽手卷原來即製大喜屋有咁多間分店,唯獨尖沙咀殿 大喜屋依間未食過🤣午市時間去都係全場滿座,好彩有book位咋!❣️午市放題❣️ $298/位想食耐啲,可以揀午市放題呀😛有3個鐘㗎!今次食咗好多嘢🤣拖羅同埋和牛都係任食!推薦幾款心頭好俾大家!💛刺身💛打頭陣緊係刺身啦!全部都好新鮮,質素都好高!有啲仲係好少喺放題食到🤭三文魚刺身-近腩位,厚切有口感👑拖羅刺身-油花分布完美,魚油味香濃針魚刺身-肉質結實,味道鮮甜❤️吞拿魚他他❤️淨係個賣相都已經令人食慾大增😆厚切吞拿魚,口感十足!旁邊嘅醬汁好開胃✨🤎花雕醉鮑魚🤎初時以為放題嘅鮑魚會細隻啲,點知佢肉質結實得嚟又冇縮水🤤大大隻,好入味!涼浸浸嘅感覺好啱夏天食!🧡海膽手卷🧡原來海膽手卷係去排隊拎,即叫即整超級新鮮!連紫菜都係脆卜卜,配上鮮甜海膽 夠晒滿足🤤❤️避風塘炒蟹❤️喺放題食炒蟹真係第一次,本身以為冇咩蟹肉,但原來咬落去啖啖肉🦀仲好入味添!💚燒香草羊鞍💚每次食放題都一定要食羊肉😌羊鞍厚實,冇羶味,擠少少檸檬汁仲可以解膩呀!🍋💛炸物💛相信大家食放題都會嗌返幾件炸物🤣Hatty都唔例外!即叫即炸嘅炸物,酥脆又好食😋👑芝士年糕-酥脆外層包
放題好高質🥢海膽手卷原來即製
❣️午市放題❣️ $298/位
💛刺身💛
三文魚刺身-近腩位,厚切有口感
👑拖羅刺身-油花分布完美,魚油味香濃
針魚刺身-肉質結實,味道鮮甜
❤️吞拿魚他他❤️
🤎花雕醉鮑魚🤎
🧡海膽手卷🧡
❤️避風塘炒蟹❤️
💚燒香草羊鞍💚
💛炸物💛
👑芝士年糕-酥脆外層包住煙煙韌韌嘅芝士年糕,口感豐富
榴槤炸彈-榴槤味濃郁,絕對食上癮
💜甜品💜
甜品選擇超級多,除咗有一般放題嘅小蛋糕,仲有布丁燒同埋木糠布甸🍮相入邊四款甜品都係我相當推薦🤤每款都值得瘋狂食!
💙自助區💙
依度嘅嘢食唔淨止手機落單嗰啲,行到去自助區仲有其他炸物、小菜、雪糕、飲品!選擇真係好多呀😍
以午市3個鐘嚟講,時間鬆動😚唔使急,慢慢享受美食都得!😝店員效率都好高,落咗單之後都唔使等好耐就已經有嘢食!就算未有嘢食都可以行去自助區呀😆BTW記得save post,方便到時跟住嗌啦❣️
📍殿 大喜屋
📍尖沙咀金巴利道26號1樓