~好耐好耐係香港🇭🇰未試過夜晚甘熱鬧甘吃串燒飲啤酒🍻(懂的都懂🤭)~啤酒仲要$48買一送一🙌🏻🙌🏻🤩好多時一到夜晚就想搵宵夜食~而家香港真係少左好多選擇估唔到尖沙咀諾士佛台開到甘夜😚下次可以過黎食宵夜一入到嚟超多人~好熱鬧~ 勁有氣氛啊~ 哈哈我這個e人最喜歡熱鬧🤩‼️依度串燒超多選擇‼️好多款連我聽都冇聽過😍哈哈哈我承認我兩個人食係點到過左龍🤭樣樣都好吸引🤩樣樣都想試~價錢又唔貴無後悔~堅好食😍😍1️⃣豚肉節瓜波板糖⭐️⭐️⭐️我覺得超超好食😋是我的菜2️⃣焦糖青蘋果鵝肝多士 塊鵝肝厚切入口即溶3️⃣明太子淮山燒~ 有齊我喜歡的2種食材🤩🍍菠蘿乳酸都好好飲~ 🍍🍍🍍🍍📌蒜蓉燒港島蠔 我叫了4隻 好肥美好好👍🏻食📌鹽燒豚肉荔枝卷 荔枝的甜+豚肉多汁好吃📌鹽燒無花果卷 一見到果斷點了~是衝著無花果點🤭📌燒明太子飯團🍙 ~ 燒飯團好吃 😋📌燒糖不甩 ~ 想不到又幾好吃💕點了差不多30款~ 實在太多太多選擇~ 基本上都不會太油~ 款式又多我去一次都食不完全部款😚但是實在塞不下肚子快爆開了~ 🤭下次再去吃😍回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️📍燒烤堂 (尖沙咀)尖沙咀諾士佛臺1號1樓#燒烤 #居酒屋 #啤酒 #燒蠔 #尖沙咀 #跟
~好耐好耐係香港🇭🇰未試過夜晚甘熱鬧甘吃串燒飲啤酒🍻
(懂的都懂🤭)~啤酒仲要$48買一送一🙌🏻🙌🏻🤩
好多時一到夜晚就想搵宵夜食~而家香港真係少左好多選擇
估唔到尖沙咀諾士佛台開到甘夜😚下次可以過黎食宵夜
一入到嚟超多人~好熱鬧~ 勁有氣氛啊~
哈哈我這個e人最喜歡熱鬧🤩‼️

📌鹽燒豚肉荔枝卷 荔枝的甜+豚肉多汁好吃
📌鹽燒無花果卷 一見到果斷點了~是衝著無花果點🤭
📌燒明太子飯團🍙 ~ 燒飯團好吃 😋
📌燒糖不甩 ~ 想不到又幾好吃💕

點了差不多30款~ 實在太多太多選擇~
基本上都不會太油~ 款式又多
我去一次都食不完全部款😚但是實在塞不下
肚子快爆開了~ 🤭下次再去吃😍
回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

📍燒烤堂 (尖沙咀)
尖沙咀諾士佛臺1號1樓

#燒烤 #居酒屋 #啤酒 #燒蠔 #尖沙咀 #跟住jj去搵食 #tst #諾士佛台 #燒烤堂 #豚肉節瓜波板糖 #燒無花果卷 #明太子淮山燒 #串燒居酒屋 #串燒 #香港美食 #人氣美食 #高質