2023-10-01
🍣同朋友好耐冇見, 梗係要搵間傾到計又坐得舒服嘅店舖聚舊啦, 誤打誤撞搵到呢間日本居酒屋, 冇諗過會咁好味😋.散嗌咗啲壽司嚟食: 三文魚, 鰻魚, 北寄貝, 甜蝦, 油甘魚, 八爪魚, 三文魚籽, 仲有三文魚刺身同牛肉紙火鍋~ 係等嘅時候店舖仲送咗一客枝豆俾我哋食添😚 三文魚刺身真心好正, 係超厚切架🥹 油香好厚~ 仲有非常欣賞佢擺放壽司嘅擺設, 一上枱時真係哇咗聲, 完全ig-able, 岩哂我哋打卡😌 牛肉紙火鍋好特別, 用紙裝住黎燒, 湯底濃, 仲要有好多配菜, 有唔同嘅菇菇, 仲有啲粉絲係入面~.呢間我覺得可以再encore🤩 中意食日本野嘅朋友唔好錯過, 重點係環境唔錯, 好岩同朋友飲杯清酒食件串燒吹下水.📌 一喜日本料理.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #sushilovers #japanese #japanesefood #likesforlike #instalike #followforfollowback #tsimshatsui #💛
📌 一喜日本料理