2024-06-05 47 瀏覽
已經第三次去食,今次撞正換咗一批新廚師師傅,味道仲正咗!炸脆豆腐我最鐘意食呢間炸豆腐,平時食開嗰啲都唔夠呢問咁脆.同埋平時食開個喲,炸蒜味都好香,但呢間除咗炸蒜,佢伸落咗炸乾蔥,所以啲味更更更香濃,豆腐又勁;骨,次次嚟親都要order。鼓油皇煎腸粉油份啱啱好,唔會太油,食到尾都冇油浸住.味道我覺得似乾炒牛河,啲豉油炒得好香,啲味出晒嚟.腸粉中間都入咗味.鮑魚燒賣最近做緊特價,所以即刻嗌咗2隻食.鮑魚比想像中大粒.啲汁會好鹹,食到鮑魚嘅鮮味,燒賣嘅肉味好香,同埋好大粒。烤麩本身佢係冷食,但有少少暖原來都幾好食,味道甜甜哋,都好開胃,啲麩索晒汁,每啖都有汁味。蘿蔔糕佢啲蘿蔔味都好香好濃加上有蝦乾味,所以都好惹味.而且煎得啱啱好,啲海味味出晒嚟,配埋辣椒醬就一流!小龍包啲灌湯好好飲,一咬開就有湯流出嚟,啲肉都好香,唔洗點醋食都已經好好食!不過食漏咗蝦餃皇haha飽得滯就走咗,下次要嗌返蝦餃嚟食!
已經第三次去食,今次撞正換咗一批新廚師師傅,味道仲正咗!

炸脆豆腐

鼓油皇煎腸粉

鮑魚燒賣

烤麩

蘿蔔糕

小龍包

不過食漏咗蝦餃皇haha飽得滯就走咗,下次要嗌返蝦餃嚟食!