$1480單人餐食到我同朋友極不滿,年度最差餐廳MVP冇諗過K11竟然可以有如此差嘅餐廳生存到用料&質素參差:1,加錢嘅「和牛厚燒」同茶餐廳塊西冷扒差唔多咁薄,細過手掌,仲要取代咗套餐入面嘅主菜2,食物上枱唔夠熱3,成個套餐只有甜品同鮑魚叫做食得落口,但鮑魚同大排檔差唔多味4,炒飯唔知佢用咩材料,但係睇落同食落都似係「雪菜+飯素」營銷手法惡劣:1,入座前用套餐作招徠,點餐後才被告知主菜的「和牛薄燒」冇貨,轉咗做平好多嘅「黑毛豬薄燒」2,加$150嘅「和牛厚燒」寫住係「升級優惠」,點餐之前特意問清楚是否會取代主菜,但係侍應當時表示不會影響原有餐牌上的主菜內容。最後食到一半餐廳又改口,取代咗主菜內容其他問題:1,上菜速度非常慢,遲過入座嘅人食完,我連前菜都未上齊2,侍應唔知喺度望乜,成日喺我哋後面行嚟行去偷望,枱面根本冇嘢3,安排客人坐喺個冇師傅嘅吧枱前面用餐,望住佢生咗銹嘅鐵板燒爐4,落三個套餐,都可以落錯單5,三個人俾咗幾千蚊,坐喺廚房門口聽佢廚房鬧樓面
$1480單人餐
食到我同朋友極不滿,年度最差餐廳MVP
冇諗過K11竟然可以有如此差嘅餐廳生存到

用料&質素參差:
2,食物上枱唔夠熱
4,炒飯唔知佢用咩材料,但係睇落同食落都似係「雪菜+飯素」

營銷手法惡劣:

其他問題: