2022-04-03
京都一の傳係來自日本京都的日本料理餐廳,主打食西京燒,用上兩日兩夜醃製魚塊🐟海港城店暫時都係香港唯一一間分店,呢間用coupon食lunch就真係幾抵食,差唔多半價咁滯,難怪食飯時間都滿座要等位,建議想食既可以係Openrice book左位先!Lunch set除左主食,仲附有前菜、沙律、漬物,味噌湯、甜品,賣相精緻,好豐富😍🔸熊本A4和牛丼贅沢御膳$298油脂感爆棚既和牛舖面,加上無法抗拒既蛋黃,增加順滑的口感,佢旁邊仲有啲紅蔥油、飯素,撈飯食都好開胃。御膳仲可以食到餐廳名物,西京燒,銀鱈魚好入味,燒得好香,唔算好肥美,肉質帶有少少結實,不過都幾好食!另外仲有松葉蟹肉沙律、玉子燒、三文魚八爪魚刺身、朱古力大福,咩都有啲咁,超級滿足🥰🔸吉列熊本A4和牛定食$368 吉列和牛都炸得鬆脆,中間和牛軟腍,絕對有外脆肉軟的感覺!個餐仲有三文魚籽蒸蛋、豆腐、漬物。甜品係迷你卷蛋,有啲似Donki買到個啲😗兩個餐比起上黎就覺得和牛丼豐富啲喇😛今次就減左$300性價比都ok! 拿,原價食就貴左啲喇🤪📍#京都一の傳 (#尖沙咀美食)尖沙咀廣東道5號海港城海洋中心4樓402號舖
🔸熊本A4和牛丼贅沢御膳$298
🔸吉列熊本A4和牛定食$368
📍#京都一の傳 (#尖沙咀美食)
尖沙咀廣東道5號海港城海洋中心4樓402號舖