2017-06-23
一行7人~生日飯~呢啲moment當然都係唔洗諗,坐低等食就ok啦!叫左一個四人set,再另外散叫左啲!整體ok,盡量逐樣講下啦,有啲無影到添,名都唔係好記得,但係邊啲好食就一定記得風腿沙律件風腿好食,香而不咸,醬夾,沙律菜新鮮,下面個兩條應該係乾煙肉,應該要整碎撈埋食既,不過我就禁食左,有啲咸]:呢個芝士多士,好似係跟餐既,幾特別,香口得黎唔會太:]:雞軟骨呢啲標準野,好少會唔好食]:泡菜一口和:呢個超好食,好夾,一口牛好綿,好有肉香,夾埋泡菜,酸酸地,辣辣地,食多多都唔會:]:抹茶鮮奶,我要熱既,我老公要凍既,只可以話熱既好飲過凍既,因為凍既要自己落糖漿,熱既本身調好出黎]:海鮮拼龍蝦湯&石班拼龍蝦:新鮮好味,好鮮甜,真係煲出黎既:]]呢個好似係燒牛肋骨,定豬呢?唔知道不過燒得幾軟熟,個汁都好味]慢煮T骨,真係慢煮啦,食到8899先上台,已經飽左好中意碟上隻8哥,但係我覺得個燒骨野味啲]呢個芝士肉醬千層麵,個味道好似食緊pizza禁,都好食既,不過另一個卡邦尼意粉就普通啲,同有啲乾,個味道都差少少呢個甜品,好似話係加拿大既特色甜品黎,幾特別,係第一次食,下面個件好似馬仔,連埋雪糕食
呢啲moment當然都係唔洗諗,坐低等食就ok啦!
叫左一個四人set,再另外散叫左啲!
風腿沙律
件風腿好食,香而不咸,醬夾,沙律菜新鮮,
下面個兩條應該係乾煙肉,應該要整碎撈埋食既,
不過我就禁食左,有啲咸 ]
:呢個芝士多士,好似係跟餐既,幾特別,香口得黎唔會太: ]
:雞軟骨
呢啲標準野,好少會唔好食 ]
:泡菜一口和:
呢個超好食,好夾,一口牛好綿,好有肉香,
夾埋泡菜,酸酸地,辣辣地,食多多都唔會: ]
:抹茶鮮奶,我要熱既,我老公要凍既,只可以話熱既好飲過凍既,因為凍既要自己落糖漿,熱既本身調好出黎 ]
:海鮮拼龍蝦湯&石班拼龍蝦:
新鮮好味,好鮮甜,真係煲出黎既: ]
]
呢個好似係燒牛肋骨,定豬呢?唔知道
不過燒得幾軟熟,個汁都好味
慢煮T骨,真係慢煮啦,食到8899先上台,已經飽左
好中意碟上隻8哥,但係我覺得個燒骨野味啲
]
呢個芝士肉醬千層麵,個味道好似食緊pizza禁,都好食既,
不過另一個卡邦尼意粉就普通啲,同有啲乾,個味道都差少少
呢個甜品,好似話係加拿大既特色甜品黎,
幾特別,係第一次食,下面個件好似馬仔,連埋雪糕食好夾,唔油
不過雪糕唔係榴槤,士多啤梨,豆腐架咩?點解變左兩球豆腐架我想食榴槤雪糕啊
:可能係新開既關係,價錢方面真係抵食,啲野都大大份,同睇得出有心機整既,希望keep到!
:服務方面,我地個台個服務員,雖然真係可以話係雞手鴨腳,不過係好後生既小男孩,睇黎都係夜晚做part time個啲,欣賞,繼續努力