2012-11-01 11 瀏覽
呢度search過後..今日路經此地去左呢間試了..飯團18$ 3舊..真係好好笑..一夾就散...諗起歌詞"飯都會散 怎知一夾便會散"而味道仲要無乜特別..好似食梗d豬肉湯撈白飯既球體板 睇見有對情侶坐低..條女準備夾個陣我巳經准備睇好戲..果然不出我所料..又散..仲要有d飯粒跌落台面..改名叫出醜人前既整蠱飯團就差唔多雞串...d汁之前食其他韓式小食店都係呢種..只不過係甜酸度調得好一點罷了..唔會特別話食過番尋味..最後年糕串..都係個句..汁特別..但唔會好惹人想特登走去再試,..試一次就夠..夾埋之前試過荃灣個間同以前有時食到快餐店有韓式年糕食後..我可以斷定我唔識欣賞韓式年糕同d串串..服務方面..放d野食係台面時好大力下..好無禮貌囉..古惑仔咩家陣..雖然個樓面係個個look
呢度search過後..今日路經此地去左呢間試了..
"而味道仲要無乜特別..好似食梗d豬肉湯撈白飯既球體板

$30 (其他)