2017-06-25 146 瀏覽
今日同男朋友去左尖沙咀意粉屋食晚餐,地方好乾淨,D枱夠晒大張可以一次過放晒3大碟野都仲有位,好舒適。佢個Menu好靚,影到樣樣野食都好吸引好好味咁,兩個人又食唔到好多款野,最後就嗌左三樣黎食。首先就叫左個前菜「哈密瓜風乾火腿伴意大利黑醋」,本身好鍾意食風乾火腿,佢嘅鹹度適中,配埋哈密瓜真係岩岩好,加埋黑醋等值天衣無縫,夠晒開胃!跟住就叫左個「芝士焗雞肉煙肉千層闊卷麵」,佢既芝士白汁夠晒多,令到千層闊卷麵好夠味道,闊卷麵既煙度岩岩好,入口感覺一流,份量比我想像中大份,非常好!最後食埋個「芝士焗海鮮墨魚汁意大利飯」,飯既口感唔太軟唔太硬岩岩好,意想不到就係唔會食到成咀黑蚊蚊,又好有墨魚汁既味道,粒帶子仲好大粒添!2個人只係食左3樣野都已經好夠飽,3樣都好好味,值得推介!3樣加埋既價錢食左$387.2

哈密瓜風乾火腿伴意大利黑醋

芝士焗雞肉煙肉千層闊卷麵

芝士焗海鮮墨魚汁意大利飯

3樣加埋既價錢食左$387.2
2017-06-15
$387.2 (晚餐)
哈密瓜風乾火腿伴意大利黑醋
芝士焗雞肉煙肉千層闊卷麵