2021-06-03 1238 瀏覽
$168~278-一個餐,除主菜火鍋牛肉外,另配豬肉雞肉😳再包埋牛脷&(鮑魚、大元貝、鮮蝦、生蠔、青口)五味海鮮拼盤(全部任食任叫)自助吧各式火煱配菜🤣十分齊全。另外自助雪櫃入面有精美小蛋糕&雪糕、不過😅我真係飽到已經食唔落了!我叫咗set極上黑毛和牛,另加($88-)長腳蟹(ずわい蟹)亦係😜放題的!咁正嘅地方🥳當然要豪盡佢啦😉👌不過最重要係呢喥,清酒🍶🤩放題只收$35-❤️❤️❤對於我嚟講️🤣簡直係天堂啊👻👻👻如果人多😛坐卡位最好,大廳二人坐位😬比較逼夾D!但整體地方非常👍乾淨清潔的。服務員態度👍十分良好,90分鐘對我嚟講😅大短了!但原來可以+時($50-半小時)我覺得都非常合理👌可能我星期三嚟,唔算太多客。我加咗鈡後、店長明哥🤫仲另外再醒多我15分鐘🤣🤝🤝🤝呢喥D服務態度真係非常非常之友善啊👍👍👍一個十分豐富、美味、滿足😛[經濟]的しゃぶしゃぶ晚餐。特別適合喜歡😘🍶🍶🍶嗒返兩杯的師兄師姐們,在下認為絕對係值得嚟一試的😛👍好場啊