2016-08-28
本身打算去極尚食,諗諗下先前蘋果動有講過一間好高級下既放題,先記起「殿」!一行4人book左12點,可以食到3點!先黎刺身!我今次淨係講好食既,就係拖羅,真係堅好食,有小小油脂,好易入口!(我本身係唔食拖羅架)其他就ookk啦!壽司!um.......無特別!海膽壽司唔錯,至少唔臭推介,左口魚壽司,入口即溶,好食到呢! 不過第2轉嗌已經無左依支歌仔唱! 因為第2轉佢個面燒得唔夠耐,所以做唔到入口即溶和牛薄燒,真係唔講得小,牛味重,面果塊燒得岩岩好,好食下面既就生左啲! 可惜第2轉已經無甘大塊,同燒得比較求其?黑松露燉蛋,好食,黑松露味重,面頭既汁好似麵豉湯甘,都幾夾!唔知乜野帆立貝,重點係粒帆立貝焗完都仲甘大粒,值得一讚,而且幾好食!炸物!有芝士年糕,炸榴連,炸蠔,雞翼!所有都好食牛粒,嫩滑!好味蟹粥,白酒清酒蜆,普通囉牛舌,好期待,亦都好失望,好un...而且太厚啦!甜品就不過不失!總括,278加一食lunch 有3個鐘略貴,但夜晚去到318加一得2個半鐘,而且野食同lunch一樣就更加貴! 野食整體唔錯,都會再食既!員工好有禮貌,值得加分
一行4人book左12點,可以食到3點!
先黎刺身!
其他就ookk啦! 壽司!
um.......無特別! 海膽 壽司唔錯,至少唔臭 推介,左口魚 壽司,入口即溶,好食到呢! 不過第2轉嗌已經無左依支歌仔唱! 因為第2轉佢個面燒得唔夠耐,所以做唔到入口即溶 和牛薄燒,真係唔講得小,牛味重,面果塊燒得岩岩好,好食
下面既就生左啲! 可惜第2轉已經無甘大塊,同燒得比較求其? 黑松露燉蛋,好食,黑松露味重,面頭既汁好似麵豉湯甘,都幾夾! 唔知乜野帆立貝,重點係粒帆立貝焗完都仲甘大粒,值得一讚,而且幾好食! 炸物!有芝士年糕,炸榴連,炸蠔,雞翼!
所有都好食 牛粒,嫩滑!好味 蟹粥,白酒清酒蜆,普通囉 牛舌,好期待,亦都好失望,好un...而且太厚啦! 甜品就不過不失! 總括,278加一食lunch 有3個鐘略貴,但夜晚去到318加一得2個半鐘,而且野食同lunch一樣就更加貴! 野食整體唔錯,都會再食既!
員工好有禮貌,值得加分