餐廳: 殿 大喜屋
資訊:

2024-01-31 1185 瀏覽
首先一坐低 隔離放埋袋 已經無左1/3個位 其實都明白香港地係會逼但一間做放題形式嘅餐廳 係咪都應該考慮吓食客嘅座位體驗?上兩三個餸張枱都full左所以我哋都係食晒先再叫但除咗第1 round之外 已經上得勁慢Total淨係上左3 round就last order由座位同上菜速度已經睇得出餐廳係為咗接最多嘅客要所有食客逼埋一舊 等long order其實咁樣只會令食客never again仲要隔離係收碟個個位個呀姐每5-10分鐘就黎收一次每次都係會撞埋黎要騰開讓位比呀姐行岀去拎野個待應一個轉身成籃野撞埋嚟都有真係無咁多capacity 就唔好接咁多客有試過好禮貌咁問reception 講左個情況問會唔會可以換張枱本身藍色衫好高嘅女仔話其他枱都係2人位個着黑色衫嘅女仔聽到即刻講一句唔好意思 我哋而家冇其他位咁佢都唔打算幫手解決食客問題咁我都無野好講野食方面 食物選擇已經係少咗好多都唔緊要 好味就好但結果 魚生唔新鮮 有啲苦其他野食都一般最好食嘅係Haagen Dasz雪糕好真心講 呢個價錢真 係 完 全 唔 值!
首先一坐低 隔離放埋袋
已經無左1/3個位 其實都明白香港地係會逼
但一間做放題形式嘅餐廳
係咪都應該考慮吓食客嘅座位體驗?
上兩三個餸張枱都full左

但結果 魚生唔新鮮 有啲苦
其他野食都一般
最好食嘅係Haagen Dasz雪糕

好真心講 呢個價錢
真 係 完 全 唔 值!