之前食過其他素食自助餐,第一次試每日,食物質素有驚喜!😋當日平日晚市去,大約7點半去到,可能平日比較少人,店員話唔限時可以食都到10pm閂門🤣飲品事左麥茶,食自助餐飲茶解膩啲☕️第一碟:試左沙律bar,有唔同salad dressing 揀,我最鐘意麻醬。推介沙律bar嘅豆腐,好滑~ 泡菜黑豆都係健康創意之選~ 最鐘意係椒鹽豆腐,之後都不斷encore!!第二碟:想飽肚有欖菜炒飯同生炒糯米飯。椒鹽粟米有好多炸蒜喺面,好惹味👍🏻 涼拌青瓜同木耳少少酸辣好開胃第三碟: 紅油抄手,茄子都好食。推薦西蘭花,個汁好有鮮味🥦第四碟:encore 我鐘意嘅炒飯,西蘭花,椒鹽粟米,素咕嚕肉。仲有多款甜品同雪糕,但我飽到食唔落!現場都有唔少男士,所以食素唔代表食唔飽架~ 同行朋友有位唔鐘意食菜嘅人,都覺得好食同有驚喜!必定會再食!!!
之前食過其他素食自助餐,第一次試每日,食物質素有驚喜!😋

飲品事左麥茶,食自助餐飲茶解膩啲☕️

第三碟: 紅油抄手,茄子都好食。推薦西蘭花,個汁好有鮮味🥦

必定會再食!!!
2024-01-16
  • 椒鹽豆腐