2015-10-12
上openrice睇下有咩食已經係習慣,加上本人真係好中意食放題 (就黎食到窮,哈哈)。上黎見到呢間餐廳差評都幾多下,掙扎左好耐去定吾去。不過見佢有生蠔就去下 首先,我係星期四食佢1815時間既放題,價錢238好似要加一(忘記左)。係樓下排隊等入場,有把扇仔送 ,上到去之後,因為一行4人(有個肥仔朋友)所以本身佢安排既枱吾係好合適,門口女侍應/定吾知女經理既人都好貼心咁話轉張大枱比我地。 轉完即刻落單。生蠔生蠔×50(我朋友落既,哈哈)食開放題既我當然知道無可能出足啦!不過要寫下代表我地好中意食(其實係傻左)落晒單之後等左大概兩分中左右就開始不停上野食!隔左5分中到有個 special order既“等”湯,呢個湯真係要講講,好飲!最緊要係無味精呢樣好!(不過得一鍋~T_T~)講下d野食比你地參考下先1.刺身:最推介甜蝦同生蠔(蠔真係好鮮好肥!中意食既人就會知)值得考慮既係鮑片2.壽司:最推介係鰻魚(賣相麻麻但係食落好食)無值得考慮,因為壽司我吾係好食3.串燒:最推介係和牛粒,紫薯,菠蘿 o>_<o~值得考慮既係個個海鮮棒4.熟食:最推介係個蟹粥(鮮甜)值得考慮
講下d野食比你地參考下先
1.刺身:
最推介甜蝦同生蠔(蠔真係好鮮好肥!中意食既人就會知)
值得考慮既係鮑片
2.壽司:
最推介係鰻魚(賣相麻麻但係食落好食)
無值得考慮,因為壽司我吾係好食
3.串燒:
最推介係和牛粒,紫薯,菠蘿 o>_<o~
值得考慮既係個個海鮮棒
4.熟食:
最推介係個蟹粥(鮮甜)
值得考慮係個香賓湯(好咸-_-b)
5.炸野
最推介係忌廉薯餅
值得考慮既係“點解無芝士年糕架”Q_Q
6.最後推介多樣就係羊安
因為我吾食羊所以羊安係我肥仔朋友叫我推介既^_^¦¦¦
整體對我黎講,算幾好
服務就見人見智啦。。我就感覺都ok
肥仔朋友就話好好
(因為d同事好講得笑-_-||)
總結下:真係吾係想象中咁差。申請左佢地既會員,希望下次黎keep住呢個水準