好似咁耐都無介紹過韓國野 今日就同大家happy share下🥰呢間韓國人都專登趨勢食嘅炸雞 有別於好多新式嘅炸雞店 呢間就食到做original 嘅風味💓食親韓國野 第一時間都會去尖沙咀個條韓國街 呢間野就係附近 行多幾個街口就到兩個人真係食唔到多野仲有好多野想試 建議大家可以約多幾個frd 一齊去😂 🌟半半炸雞 (原味加甜辣醬) $178炸雞嘅皮做得幾好 脆得黎又唔會太厚粉 肉質都keep 到好鮮嫩🤤原味嘅話就食到傳統韓式炸雞嘅風味 但就相對比較寡😔甜酸醬就相對好食d 甜度適中 下次會試埋其他味🤤推薦大家叫半半炸雞 可以一次過試曬兩款口味🌟蛋卷大家要記住要親熱食吖 咪就好似我地咁 食唔到拉芝嘅效果😢店鋪好細心咁幫我地分開一件件 有加分位😍 📌紅雞Red Chicken尖沙咀金巴利道65-67B號太平洋大廈UG層B舖🚇港鐵尖沙咀/尖東站 B1 出口, 步行約7分鐘等候時間🕰 0 mins📍#尖沙咀

🌟半半炸雞 (原味加甜辣醬) $178
原味嘅話就食到傳統韓式炸雞嘅風味 但就相對比較寡😔