2018-01-29 504 瀏覽
芝樂坊長期都在openrice排行榜,終於有機會試一次! 6點多到達,店員需要排2個鐘,但都無阻我要吃的決心!由於5位關係,店員問我們可不可以卡位加多張櫈!為了盡快有得吃,當然可以!Caesar Salad (Medium) $98order時會問要中定大,上菜時 好彩當時點了Medium的份量! 可能美國菜的關係,沙律都是大大份! 真的是在吃草😂 同其他餐廳大同小異,不過好新鮮好爽!Fish&Chips $158由於未齊人,但係Fish&Chips已經上菜!放耐左無咁熱無咁脆,問店員可不可以再加熱,店員話會無咁脆! 我們本來放棄加熱,但店員再同我們講 可以幫我們! 太好了! 熱吃的Fish&Chips真的是無敵好吃!Fish很大塊 Chips的份量亦很多! 醬是必備refill的! Pasta Carbonara $156好creamy,芝士味都好濃! 亦都有炒過的煙肉,令到整個Carbonara都好香口!Four Cheese Chicken $194除左Fish&Chips,Four Chesse Chicken是必備要點的。 四重芝士真係好出色! 雖然大大碟 但吃完都唔會濟!B

Caesar Salad (Medium) $98

Pasta  Carbonara

Four Cheese Chicken $194
Four  Cheese   Pasta

Buffalo Wings $148
由於朋友想吃雞翼,但其他人已經飽到上心口!但都決定叫Buffalo Wings!份量真的好多好多!而且有很濃的tabasco,如果接受不到tabasco,會覺得不好吃! 由於無人吃西芹,所以就不知道新不新鮮
Buffalo  Wings
Buffalo  Wings