朋友上網搵到呢間omakase, 望落都幾多好評就諗住試下 點知就中咗大伏😓今日食嘅係omakase lunch $398/位 加一,正常價錢 唔平唔貴而我食完之後嘅感想就係, 壽司嘅質素平平無奇 完全冇一嚿係令我為之一振 特別深刻😪😪講真你收我400蚊一位我嘅期望絕對唔係連鎖壽司店嘅質素,太令人失望🤮🤮真係講多無謂,睇圖最實際😥😥一望已經feel到好食極有限,完全唔吸引😫😫😩壽司細到食落無口感,壽司飯完全無特別,所謂嘅中拖羅有眼你睇, 好岩巉🤮 總括而言,香港嘅跟風文化太厲害, omakase已經商業化得好犀利,絕對唔係大家所想日本人果種極緻用心嘅精神😞😞只係重新包裝,喺你面前整10嚿壽司 就用師傅發板嘅美名嚟吸血😫😫無錯,唔好食我係唔會再嚟,打咁多都係想其他人唔好見到咁多好評就自投羅網,中大伏😫😫
真係講多無謂,睇圖最實際😥😥

一望已經feel到好食極有限,完全唔吸引😫😫😩